Bel mij terug

Veiligheid

 

Veiligheid  communicatieplatform

OrcaGroup maakt voor haar ‘software as a service’ diensten, gebruik van een geavanceerd communicatieplatform. Dit platform is cruciaal in de dienstverlening van OrcaGroup en is dan ook op vele gebieden beveiligd.


Niet alleen ons communicatieplatform voldoet bijvoorbeeld aan de hoogste veiligheidseisen maar ook de applicatie zelf waardoor er eerlijke en anonieme verkiezingen gegarandeerd worden. Het is voor de organisator bijvoorbeeld absoluut niet mogelijk te achterhalen op welke kandidaat een stemgerechtigde zijn of haar stem heeft uitgebracht. 

Andere beveiligingsgebieden

Andere gebieden welke beveiligd worden zijn, niet te vergeten, de fysieke locatie waaronder ook de toegang van de medewerkers, het wachtwoord beleid en de opleidingen.


OrcaGroup faciliteert verkiezingen in verschillende soorten en maten. Van verkiezingen met minder dan 100 stemgerechtigden tot verkiezingen met bijna 2.000.000 stemgerechtigden. Het is dan van belang strikte privacy- en veiligheidsregels te hanteren. Dit heeft voor ons de hoogste prioriteit.


ISO 27001 gecertificeerd
De processen en procedures van OrcaGroup voldoen aan de ISO 27001 normering en bijbehorende maatregelen. Dit biedt garantie dat uw data in sterke mate wordt beschermd en dat er een continu preventief beleid wordt gevoerd.

Vul het contactformulier in voor informatie over verkiezingen/ ledenraadpleging via onze betrouwbare applicatie!


Grafiek

Organisatie
Contactpersoon*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerkingen*
U geeft toestemming aan OrcaGroup om u per mail relevante informatie over oplossingen en diensten, nieuwsberichten en evenementen te sturen.
U kunt zich hiervoor natuurlijk altijd weer afmelden. Uiteraard zijn uw gegevens bij ons veilig, zoals beschreven in onze privacyverklaring.